vtk_2011_logo.png
 
 
 
Üdvözöljük a
VTK INNOSYSTEM VÍZ-, TERMÉSZET- ÉS KÖRNYEZETVÉDELMI KFT.
honlapján!
„Szakértelem és minőség a környezetvédelemben 1990 óta”

A VTK Innosystem Víz-, Természet- és Környezetvédelmi Kft. 1989-ben indult vállalkozás, mely napjainkra már széles szakterületet lefedő szakember-állománnyal és külső szakértői/partnercégi hálózattal rendelkezik. Szolgáltatásaink felölelik a vízgazdálkodás és környezetvédelem számos területét a projektek megfogalmazásától, a tervezésen és engedélyeztetésen keresztül a végrehajtásig.

Tevékenységünk körének folyamatos bővülése, fejlesztése, a munkáink szerteágazó, földrajzilag esetenként távol eső volta miatt fellépő kihívásokra válaszul 2009-ben Győrben Nyugat-magyarországi Iroda néven helyi képviseletet nyitottunk.

Székház_250x190.png
mv22.jpg

A VTK Innosystemnél működő ISO 9001 minőségbiztosítási és ISO 14001 környezetvédelmi vállalatirányítási rendszer garantálja partnereink számára, hogy szerződéses feladatainkat magas szakmai színvonalon hajtsuk végre. A NAT akkreditálással rendelkező mintavételi csoport felkészült terepi feladatok, mintavételezés, fúrás és kárfelmerési feladatok elvégzésére.
A magasan kvalifikált belső projektvezető mérnökök mellett az Innosystem jelentős külső szakértőgárdát is foglalkoztat, lefedve a környezetvédelmi kutatás és tervezés teljes vertikumát. A magas szintű munkát fejlett infrastrukturális háttér, korszerű hardver és szoftver állomány segíti.


Hisszük, hogy sikerünk titka megbízóink és partnereink elégedettségében gyökerezik!

EU.png
ISMERKEDJEN MEG ÚJ,
SZOLGÁLTATÁSUNKKAL!
Az Új Magyarország Fejlesztési Terv, Új Széchenyi Terv, vagy a Széchenyi 2020 keretében támogatott projektjük fenntartási időszaka során nehezen birkóznak meg az egyre szigorodó ellenőrzésekkel és kötelező feladatokkal?

Forduljon hozzánk és érdeklődjön
PROJEKTDOKTORI
szolgáltatásunkról!
 

Ön honlapunk 109546. látogatója 2011.03.01. óta.