vtk_2011_logo.png
 
 
 
BEMUTATKOZÁS

A VTK Innosystem Víz-, Természet- és Környezetvédelmi Kft. egyike a Magyarországon jól ismert és elismert szakmai műszaki szolgáltatásokat nyújtó vízgazdálkodási és környezetvédelmi tanácsadó cégeknek. Cégünk kormányzati, önkormányzati, ipari és honvédségi megbízóinak széles spektrumú támogatást nyújt a vízgazdálkodás és környezetvédelem területén, melynek eredményeként a cég forgalma évről évre növekszik. Szolgáltatásaink magukba foglalják a tudományos és műszaki tanácsadást ugyanúgy, mint a vízgazdálkodás és a környezetvédelem mérnöki feladatait. Akkreditált mintavételi csoportunk korszerű eszközökkel felszerelve terepi vizsgálatok elvégzésével áll megbízóink rendelkezésére.


Külön ágazatot képvisel a cégen belül az oktatás fejlesztési munka, melynek keretében hazai és nemzetközi közoktatási felmérések javítását, kódolását végezzük el.


Alapvető üzleti stratégiánk része a megbízókkal való hosszútávú együttműködés kialakítása. A környezetvédelmi és vízgazdálkodási piacon való több mint 15 éves jelenléte során cégünk számos hazai és nemzetközi megbízóval alakított ki hosszútávra szóló kapcsolatokat magas színvonalú fogyasztói érték biztosításával – valójában munkánk több mint 70%-át a lojális vevőinktől származó megbízások teszik ki. Ez az üzleti stratégia biztosítja cégünk költséghatékony és eredményes működését és egyenletes növekedését. A hűséges vevői kör és az egyenletes növekedés vonzóvá teszi cégünket a magas képzettséggel és nagy tapasztalattal rendelkező munkatársak, valamint a hazai és nemzetközi együttműködő partnercégek számára is. Ezen üzleti stratégia eredményeképpen cégünk jelentős elismertséggel prosperál a magyar környezetvédelmi piacon.

Az elmúlt évtizedben a VTK Innosystem Kft sok sikeres projektet valósított meg számos területen. Ugyanakkor a környezetvédelmi piacon tapasztalható növekvő versenylégkör megköveteli szolgáltatásaink folyamatos fejlesztését, biztosítva közben a felelősségteljes és korrekt kapcsolat kialakítását megbízóinkkal. A folyamatos fejlődéshez és megújuláshoz egy dolog szükséges: egy professzionális csapat, amelyre megbízóink biztosan számíthatnak, támaszkodhatnak.


 EGY KIS CÉGTÖRTÉNET


A VTK Innosystem Kft, mint VITUKI Innosystem Kft 1989-ben alakult meg a Vízgazdálkodási Tudományos Kutató Központ (VITUKI Rt) és három korábbi kutató részvételével. Kezdetben az új vállalkozás profilja hasonló volt az anyagcégéhez, de hamarosan a rendszerváltás és a várható EU csatlakozás eredményeképpen a cég kiterjesztette tevékenységi körét a környezetvédelem számos területére. Azután, hogy a cég 1989-ben három alkalmazottal indult, ma már széles szakterületet lefedő szakemberállománnyal és külső szakértői/partnercégi hálózattal rendelkezik.

A CÉG FŐBB ADATAI
Cég neve: VTK Innosystem Kft.
Cégvezető neve: Rákóczi-Kiss Richárd, ügyvezető
Központi telephely címe: 1134 Budapest, Pattantyús utca 7.
Központi telephely telefonszáma: +36(1)215-8857
Központi telephely faxszáma: +36(1)216-1695
Központi emailcím: titkarsag@vtkinnosystem.com
Számlavezető bank neve: K&H Bank
Számlaszám: 10400164-50526565-54511008
Adószám: 10333655-2-41
Cégjegyzékszám: 01-09-064965
KSH statisztikai számjel: 10333655 7112 113 01